• Home
  • News
  • Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου: «Reunion μετά Θάνατον»

Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου: «Reunion μετά Θάνατον»

8 Νοεμβρίου 2016 News


reunion_extra

Από τις 20/11 και κάθε Κυριακή @ El Convento Del Arte

 

Έκτακτες παραστάσεις λόγω αυξημένης ζήτησης

Παρασκευή, 9 -16 – 23 Δεκεμβρίου

 

H ομάδα του Βρες το Δολοφόνο επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο, ξεκαρδιστικό μυστήριο: Οι απόφοιτοι της τάξης του ’87 σε μια αμερικάνικη κωμόπολη κάνουν Reunion, 30 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. Το Reunion, όμως, παίρνει μια παράξενη τροπή καθώς οι συμμαθητές βρίσκονται παγιδευμένοι στη σκιά ενός εγκλήματος που δεν γνώριζαν καν ότι συνέβη!

Ένα κλασικό αμερικάνικο σχολείο και ο κόσμος των 80’s σας περιμένουν να έρθετε, να εξετάσετε τα στοιχεία, να ανακρίνετε τους υπόπτους και, φυσικά, να βρείτε το δολοφόνο!

Κι όλα αυτά, ενώ απολαμβάνετε το υπέροχο μενού του El Convento Del Arte, που επιμελείται ο Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας!

 

Από την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή, οι απόφοιτοι της τάξης του ’87 σας περιμένουν να λύσετε μαζί το μυστήριο του φόνου. Κι επειδή οι 4 πρώτες παραστάσεις είναι ήδη sold out και η ζήτηση ιδιαιτέρως αυξημένη, προσθέσαμε άλλες τρεις ημερομηνίες: Παρασκευή, 9 – 16 και 23 Δεκεμβρίου, ο δολοφόνος ξαναχτυπά στο El Convento del Arte.

 

Ταυτότητα Παράστασης

Κείμενο: Γιάννης Σαρακατσάνης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης – Θανάσης Ζερίτης

Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Παραγωγή: Βρες τον Δολοφόνο

 

Ερμηνεύουν:  Θανάσης Ζερίτης, Μάνος Κανναβός, Μαρία Μπαλούτσου, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Σωσώ Χατζημανώλη και Γιάννης Σαρακατσάνης (μόνο στις έκτακτες παραστάσεις της Παρασκευής, σε διπλή διανομή με τον Μάνο Κανναβό)

 

Τι γίνεται σε ένα θεατρικό δείπνο μυστηρίου;

Ενώ εσείς απολαμβάνετε με την παρέα σας το φαγητό ή το ποτό σας, παρακολουθείτε ένα θεατρικό δρώμενο κατά την διάρκεια του οποίου κάποιος πρόκειται να δολοφονηθεί. Εσείς το παίζετε… ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, λύνετε γρίφους και ανακρίνετε τους υπόπτους.

Ο ρόλος των υπόπτων παίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Στο τέλος, βασισμένοι στο αστυνομικό σας δαιμόνιο, θα προσπαθήσετε να λύσετε το μυστήριο και να ξεσκεπάσετε τον ένοχο!

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», «Το Άγιο Έγκλημα», «Σκοτώνουν τον Έρωτα Όταν γεράσει» και «Το Τελευταίο Πανέρι», η εταιρία «Βρες τον Δολοφόνο» παρουσιάζει το έκτο κατά σειρά δείπνο μυστηρίου: «Reunion μετά Θάνατον».

Περισσότεροι από 8000 θεατές έχουν δώσει το παρών, προσπαθώντας να εξιχνιάσουν… το μυστήριο απολαμβάνοντας το δείπνο τους! Εσείς;

 

Στοιχεία Παράστασης:

Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 21.00

Έκτακτες Παραστάσεις: Παρασκευή, 9 – 16- 23 Δεκεμβρίου στις 21.30

Διάρκεια: 2 ώρες

Χώρος: El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο (πλησίον Μετρό Μεταξουργείο).

Είσοδος: 16 ευρώ με κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό, 26 ευρώ με δείπνο.

Κρατήσεις: 6943 770690 ή [email protected]

Πληροφορίες παραστάσεων: http://vrestondolofono.gr/category/live-deipno-mystiriou

 

Προπώληση Εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/theater/el-convento-del-arte/reunion-meta-thanaton/

Η ιδέα!

Η παραγωγός εταιρεία «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ειδικεύεται στη διοργάνωση διαδραστικών παραστάσεων μυστηρίου υψηλής ποιότητας για ενήλικες και παιδιά από το 2013. Οι διαδραστικές παραστάσεις μυστηρίου είναι ιδανικές και για εταιρείες που αναζητούν μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δραστηριότητα teambuilding για τα στελέχη τους.


Share