Το τρίο Στούτζες


Scheduled on:
Monday 20:00 22:00

Μια εκπομπή σαν όλες τις άλλες; Δύσκολο, να πει κανείς κάτι τέτοιο, ακούγοντας τους τρεις «τρελούς» κάθε Δευτέρα 20:00-22:00. Τα αθλητικά τεκταινόμενα με… πολύ διαφορετική ματιά και με διάθεση για εντάσεις, κόντρες, άπειρους κουβάδες και πολύ… Στούτζες!

Δημήτρης Σκούφος

Άτομο με αθλητικές… ανησυχίες και δημοσιογραφικό «μικρόβιο». Έδειξε από μικρός κλίση στην μουσική και αποφάσισε να «παίξει» με τα ακουστικά του παραγωγού, έχοντας πλέον τον ρόλο του… διαμεσολαβητή ανάμεσα στους άλλους δύο Στούτζες. Δωσ’ του ραδιόφωνο και πάρε του την ψυχή. Είναι εδώ για να… υποθάλψει τις εντάσεις, αλλά και να κατευνάσει τα πνεύματα, όταν η κατάσταση θα ξεφύγει. Και αυτό θα συμβεί πολλές φορές ανάμεσα στο τρίο Στούτζες…

Οδυσσέας Στασινός

Από μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου να παρακολουθεί ποδόσφαιρο και να βλέπει αθλητικές εκπομπές για την δράση από όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα. Αυτό όμως που μου άρεσε πιο πολύ ήταν οι εκπομπές λόγου στο ραδιόφωνο και η σχέση του ακροατή με τον παραγωγό που με το πέρασμα του χρόνου γινόταν όλο και πιο στενή. Το εκπληκτικό στην περίπτωση αυτή είναι ότι δεν γνωρίζει ή δεν έχει δει ο ένας τον άλλο και όμως δημιουργείται μια οικεία ατμόσφαιρα, κάτι που μου άρεσε πολύ. Αυτοί είναι δύο λόγοι (ποδόσφαιρο, ραδιόφωνο) που αποφάσισα να ασχοληθώ με τον κλάδο της δημοσιογραφίας. Η πρώτη ευκαιρία στην μετά πανεπιστημίου εποχή μου δίνεται μέσω του CR radio και έτσι θα πραγματοποιήσω ένα όνειρο το οποίο ως τώρα ζούσα κατά το ήμισυ. Από την μεριά του ακροατή και τώρα ήρθε η ώρα να περάσω στην απέναντι μεριά, αυτή του παραγωγού.

Παπαβασιλείου Δημήτρης

Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και την μουσική με ώθησε στην ενασχόλησή μου με το ραδιόφωνο! Μου αρέσει να πηγαίνω κόντρα στο αθλητικό «κατεστημένο», γι’ αυτό αποφάσισα να φορέσω για πρώτη φορά τα ακουστικά του παραγωγού. Κάθε Δευτέρα λοιπόν 20:00 με 22:00 αναμένεται ένα 2ωρο γεμάτο ένταση και οπαδικές συγκρούσεις!


In: