Προτελευταίοι


Scheduled on:
Tuesday 20:00 22:00

Ρεμάλια και κοτόπουλα! Φέτος στους προτελευταίους με Βαβαγιάννη και Πετρόπουλο θα κλάψουν μανούλες, θα καούν τα κάρβουνα, θα παγώσει η τσιμινιέρα! Κανονίστε την πορεία σας! Μια εκπομπή για τα κόμιξ, τη μουσική, το σινεμά και τα πακοτίνια. Μια εκπομπή μουσικής και λόγου, άνευ λόγου, με εκλεκτούς, σαν τα αλλαντικά της Θάσου καλεσμένους.

Θανάσης Πετρόπουλος

Είναι πλάσμα ανατρεπτικό! «Τρεις δουλειές με φυλλάδιο: οι πουτάνες, οι θεατρίνοι κι οι ναυτικοί. Λεκάνη. Σανίδι. Γέφυρα. Όλος ο κόσμος μπορεί ν’αλλάξει δουλειά, σαν πουκάμισο, εμείς ποτέ.». Τι κι αν τελείωσε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η τρέλα του για το θέατρο τον οδήγησε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γ. Αρμένη και από εκεί οι συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες είναι αμέτρητες. Είναι έτοιμος για Hollywood μιας και τα αγγλικά τα μιλάει καλύτερα και από γηγενή Αμερικάνο. Όχι δεν εννοούμε Ινδιάνο!!!

Αντώνης Βαβαγιάννης

Κάποιοι ίσως με ξέρουν από τα 10 χρόνια προσφοράς μου στην ελληνική μουσική μέσω των Empty Frame, άλλοι ίσως να έχουν διαβάσει το επί 7 χρόνια δημοφιλέστερο ελληνικό webcomic, τα Κουραφέλκυθρα. Οι περισσότεροι απλά με ξέρουν ως τον «τύπο που ντύθηκε Γκάλης Κούπερ σ’ένα πάρτι το 2007».


In: