Ακούει κανείς;


Scheduled on:
Wednesday 16:00 18:00

Ένα magazino ποικίλης ύλης με ό,τι μπορεί να αφορά στους σημερινούς και τις σημερινές νέους και νέες που βρίσκονται κοντά στα πρώτα -άντα και όχι μόνο… Ζούμε στην πόλη μας, στον ρυθμό και τα προβλήματά της. Ζούμε μέσα σε αυτήν, ζούμε με αυτήν και κουβεντιάζουμε μαζί σας όλα εκείνα που μας απασχολούν, μας ευχαριστούν, μας θυμώνουν, μας χαροποιούν!

Σοφία Στάθη

Σε νεαρή ηλικία μολύνθηκε από το επικοινωνιακό μικρόβιο, και έκτοτε αναζητά τρόπους για να συνδυάσει την έκφραση με τη δημιουργικότητα. Αγαπά τις λίστες, τα έξυπνα δώρα και το καλό (και πολύ!) φαγητό. Μαγεύεται από πρακτικά τρικς που δίνουν λύσεις σε προκλήσεις της καθημερινότητας και τρέφεται από περίεργες ειδήσεις και έρευνες παγκοσμίως!

Σίσσυ Στρέμπα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Δάρα της Αρκαδίας, μαζί με τα τέσσερα αδέρφια της και τα πολλά ξαδέρφια της. Γέλια, παιχνίδι, φωνές και ιστορίες γεμίζουν τα παιδικά της χρόνια.

Η «σχέση» της με τη δημοσιογραφία ξεκινά από τη μικρή της ηλικία, αφού θυμάται τον εαυτό της, στην ερώτηση «Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;», να απαντά «Δημοσιογράφος», δίχως απαραίτητα να ξέρει τι σημαίνει η λέξη. Συνεντεύξεις, μάλιστα, έπαιρνε από τους παππούδες της, χρησιμοποιώντας για μικρόφωνα, κουτάλια και πιρούνια, ανάλογα με το τι βρισκόταν κάθε φορά στο στρωμένο τραπέζι.

Σήμερα χρησιμοποιώντας, πια, αληθινά μικρόφωνα και έχοντας στο ενεργητικό της πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές και όχι μόνο, έχει μια υποψία για το τι θα πει και για το τι θα πρέπει να κάνει ένας δημοσιογράφος.

Εδώ και λίγο καιρό αναρωτιέται αν «Ακούει κανείς;» στο CRradio.gr…

 


In: