Ο The Boy live στο Romantso

28 Νοεμβρίου 2019 News


O The Boy κρύβει μυστικά μέσα σε ταινίες και τραγούδια από το 2003. Έχει κυκλοφορήσει πολλά πολλά άλμπουμ και αρκετούτσικες ταινίες.

Στις συναυλίες του στο Ρομάντσο με διάρκεια πάνω από δύο ώρες κάθε φορά, την Πέμπτη 12 & 19 Δεκεμβρίου, θα παίξει κόκκινα τραγούδια με το ζόμπι αρμόνιο του και θα μιλήσει σαν αγόρι, σαν κορίτσι, σαν Winona, σαν Σιμόν, σαν Σιωπηλή, σαν άλλος, σαν αυτός. Το τελευταίο του άλμπουμ είναι η “Παραδουλεύτρα” που κυκλοφόρησε φέτος από την Inner ear.

The Boy

O The Boy άρχισε γράφοντας τραγούδια και παίζοντας πιάνο στο συγκρότημα f(a39) από το 1997 έως το 2003. Οι f(a39) κυκλοφόρησαν το mini ep “World Waits”, καθώς επίσης ηχογράφησαν μουσική για δύο κινηματογραφικές ταινίες σκηνοθετημένες από τον The Boy (Καλή τάπα καρφίτσα, Κλαίς;).

Στη συνέχεια έγινε μέλος του electro-trash συγκροτήματος Sportex, προσωπικό σχήμα του Felizol με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Το 2004 άρχισε να ηχογραφεί ως The Boy. Επίσης τότε σχημάτισε την piano-punk performance των Mary and The Boy. To 2007 o The Boy κυκλοφόρησε με το Μουσικό Κίνημα: (Μαύρες)Τρίχες δυο προσωπικά του άλμπουμ σε μορφή cd-r (“50 God damned songs”, “BEAT”). Έγραψε μουσική και έκανε μουσική επιμέλεια στην ταινία του “Ροζ”, η μουσική της οποίας βραβεύτηκε στο φεστιβάλ του Μπέλφορτ στην Γαλλία.

Έχει συνεργαστεί ως τραγουδιστής στο σχήμα του Felizol και ως πιανίστας στο σχήμα του Lolek. Έχει ανοίξει συναυλίες για ονόματα όπως Barry Adamson, Spiritualised, Selfish Cunt, No bra, The Caretaker, Baby Dee ως The Boy, και για τους Marc Almond, Lydia Lunch, Four Tet, Cocorosie, Holly Golightly με τους Mary and The Boy.

Το 2007 έγραψε και έπαιξε ζωντανά τη μουσική της θεατρικής παράστασης “Οξυγόνο” του Ivan Vyrypaev ,που παρουσιάστηκε στον Eξώστη του Θεάτρου Αμόρε. Το 2007 κυκλοφόρησε με τους Mary and The Boy το ομώνυμο πρώτο τους άλμπουμ με τη Low Impedance Recordings και το 2008 με τους Mary and The Boy και σε συνεργασία με τον Felizol το άλμπουμ “Timemachine” με την Inner Ear.

Τον Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε από την Inner Ear το πρώτο album του ως The Boy, “Please Make Me Dance”, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές. Επιπλέον συμμετείχε ως τραγουδιστής και πιανίστας στα άλμπουμ των Felizol, Lolek, The Callas. Παράλληλα, ξεκίνησε τη συνεργασία του με το συγκρότημα Felizol and The Boy και κυκλοφόρησαν το 12ιντσο “Ο.Η.Ι.Ο” στην Ntrop Records, ενώ έγραψε τη μουσική και σκηνοθέτησε την θεατρική παράσταση “1984” ως The Boy.

Τον Απρίλιο του 2010, κυκλοφορεί το «Κουστουμάκι» από την Inner Ear, θα ακολουθήσουν η “Ηλιοθεραπεία”, που κυκλοφόρησε μαζί με το μυθιστόρημα 108 σελίδων, «Μαύρο Αίμα» το 2011, το “American Unicorn” το 2013, το “Έτοιμοι Ένα” το 2016 και το “Έτοιμοι Δύο” το 2017 .

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει περισσότερες από 200 εμφανίσεις σε θέατρα και συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ όπως Synch, Rockwave, Schoolwave, Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Ημερομηνία:
Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
&
Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 7€


,

Share